12 November, 2008

To Be Someone Like You

7 ulasan:

Tya ilyana berkata...

wow...ilang rindu tgk muke jijoe..ha ha ha..jijoe pun sakit gigi tau...nnti die nk kene cabut gigi jua..dah tgk QUANTUM of SOLACE?best siott james bond!

PLBD DUNGUN berkata...

Tulah makan gula gula banyak sangat kan dah sakit gigi....he3. Kat sini kan kampong mana ada panggong wayang tunggu lah bila keluar CD cetak rompak boleh lah tengok.....!!!

Tya ilyana berkata...

jijoe sakit :(..
doakan die cpt sembuh ye..
kalu kat melbourne dah jage die da..

PLBD DUNGUN berkata...

Sakit apa pulak tu, ke....sakit rindu Semoga cepat sembuh....Amin.

jimiesuperfly berkata...

sakit sikit je....manjanya dia..he..he..he...

jimiesuperfly berkata...

...ada kt ipoh ada kejohanan Lumba basikal track di veledrom rakyat..12-16/11/2008.jumputla...datang ramai2..

PLBD DUNGUN berkata...

Biasa lah tu boss....orang muda kalau dok jauh jauh mula lah sakit....!!!.

Amacam rider kita ok kah setakat ini? Cari pengalaman dahulu tapi kena buat yang terbaik.Semoga berjaya hendaknya.