05 November, 2008

Baru Belajar Editing (Pra Sekolah)

Setelah menghabiskan beberapa jam mengedit inilah hasilnya yang tidak seberapa. Masih lagi dalam proses pembelajaran daripada orang orang yang berpengalaman dan pakar dalam bidang ini.Bak kata orang tak tahu kena tanya dan kalau tak pandai kena belajar.

5 ulasan:

razifembi berkata...

gempak tu ... beberapa jam pun terer ...

guna software PS ker?

Ok...nanti cakaplah saiz mana nak print...tapi kalau besaq sgt ...aku problem sket..sebab tenet sloe nk upload pic yg besaq...

setakat A4 orait lagi...

PLBD DUNGUN berkata...

Baru belajar kat kelas komputes baru 2x masuk kelas. Dia ajar pakai PS2 dan ACDSee..!! Dah Try print 8R macam ok je...pixels tak pecah lagi....member aku dia kerja kat buat bunner dia kata di cuba usahakan kalau pecah dia akan buat macam lukisan kanvas.....!! Kalau jadi saya hantar kat Razif satu. Salam.....!!!

Tya ilyana berkata...

wow....hehe....hebatttt!!
well done..tya attending class photography to upgrade my skill..cant wait....buat student visa la..nk sambung blaja kat MELBOURNE :D next year..!hihi..dkat sikit ngn jijoe

GregChai a.k.a. teekay berkata...

bah ngam la tu kalu kita udah pandai mengedit sendiri, bagus bah inda payah lagi minta urang lain buat kan. Jimat juga.

Explore chegu, macam-macam ada tu, abis la kadai foto inda buli cari makan wekekeke.. :)

PLBD DUNGUN berkata...

salam Tya..!Tak lah sehebat tya baru masuk kelas tadika..ilmu baru hujung kuku jeeeeee.....!!!!

Hai Greg...Betul tu sekurang kurang nya boleh berjimat.Masih dalam proses belajar dan banyak lagi yang hendak diperlajari tapi masa yang terlalu mencemburui kita.