10 Disember, 2008

2008 - 2009 UCI Track Ranking

Last ranking / Men Elite : 08.12.2008


Ranking

Winner

Individual Pursuit

SHCHEDOV Vitaliy (UKR)

Keirin

AWANG Azizulhasni (MAS)

Time Trial

D'ALMEIDA Michaël (FRA)

Madison

PEREZ Walter Fernando (ARG)

Points Race

NEWTON Chris (GBR)

Scratch

MERTENS Tim (BEL)

Sprint

D'ALMEIDA Michaël (FRA)

Team Pursuit

CLANCY Edward (GBR)

Team Pursuit

GERAINT Thomas (GBR)

Team Sprint

KENNY Jason (GBR)

Team Sprint

STAFF Jamie (GBR)


Tahniah dan Syabas daripada Persatuan Berbasikal Dungun. Kami amat berbangga dengan kejayaan yang anda perolehi. Doa kami agar anda akan beroleh kejayaan yang lebih cermerlang dan akan membanggakan serta mengharumkan nama Negara Malaysia. Semoga Sukan Berbasikal akan dikenali ramai dan digemari oleh rakyat Malaysia....!!!

4 ulasan:

razifembi berkata...

wooo hebat jugak azizul ni ...

da bertaraf dunia nih ...

harap2 jgn ada injure ...

coach ni yg mn satu ...

ala intro la sket

PLBD DUNGUN berkata...

Berharap agar tiada kecederaan yang melanda beliau dan berada dalam form yang terbaik...kita doakan.

Itulah pasal nya macam mana nak intro pic saya sebab tak ada orang nak rakam gambar saya untuk di tempekkan di dalam blog ini..tapi tak apa lah biar pic anak anak didik PLBD Dungun yang dipaparkan demi menyemarakan lagi semangat mereka.

Biarlah saya berada di belakang tabir sahaja dan berpuas hati dengan setiap kejayaan mereka perolehi......!!!

razifembi berkata...

huihhh ...

mana aci macam ni .....

kena selak la tirai tuh ....

coach ada mana la ni

PLBD DUNGUN berkata...

Suatu hari akan terbuka jua tirai tu, cuma masa dan keadaan aje yang menentukan.............!